El perill de l'actual fotografia digital és que marxis de viatge deu dies i tornes amb més de sis-centes fotos. S'imposa aleshores una tasca de selecció titànica, a risc de perdre la pau familiar i el valor de l'amistat si no es pren aquesta precaució i es pretenen ensenyar fotos a la brava, amb nocturnitat i traïdoria (circumstàncies que habitualment concorren perquè les fotos de les vacances s'ensenyen després d'un sopar i aprofitant un moment que no hi hagi escapatòria).
Així doncs, la bibliotecària es reprimeix les ganes, i de moment ens fa arribar una imatge d'un esgrafiat paleocristià trobat a la basílica de Santa Maria degli Angeli e dei Martiri, una visita que va commoure-la especialment -potser perquè sobre les termes de Dioclecià, un ancià de 86 anys Miquel Àngel va bastir-hi aquesta magnífica basílica; potser per la magnífica exposició dedicada a Galileu, l'home de ciència i de fe que va patir la incomprensió de les més altes esferes; potser per la meridiana i el rellotge solar que s'hi poden admirar; potser perquè encara hi ha les petjades de la visita de sant Maximilià Kolbe, màrtir enmig de la bogeria d'Auschwitz-.
A través dels segles ens diu...
A través dels segles ens diu...
Ja veig que ets per aquí, i que t'has passat bé. M'agrada la foto que has penjat, però tota biblioteca, a més de fotos ha de tenir una història...Espero amb impaciència ;-)
ResponEliminaQue fort! Paraula clau anti-spam: nerol, si li treu la "l", jejeje, jo crec que en llegeixen des de dalt... això o la teva biblioteca té espies :-)
ResponEliminaBenvolguda Bruji! Com ha anat l'estiu?
ResponEliminaJa aniran venint les històries de Roma, espero recuperar-les aquí abans el temps no se les emporti.
No crec que Nero ens llegeixi des de dalt, més aviat des de l'infern dels que es creien artistes...
Passa't pel post del mes d'agost que es diu "La muntanya màgica"... parlàvem d'un Mag, oi?