Un lloc que no existeix, on van a parar històries i records i es guarden en rigorós desordre.
"Siempre imaginé que el Paraíso sería algún tipo de biblioteca" (Jorge Luis Borges)



19 de febr. 2012

Ho voglio de te


El trobareu a la  Secció PS: pornografia sentimental, per als lectors i lectores sense ganes de subtileses, personatges creïbles ni trames originals.

Habitualment l'autor o autora té un sentit del romanticisme a la vida real inversament proporcional al que mostra als seus textos. En el sentit que va retratar  Jack Nicholson.

A la biblioteca no ens acaba de convèncer tenir llibres així de tòxics. Però preferim que la gent llegeixi, i que la vida mateixa s'encarregui de desmentir els arguments de Moccia i els porti cap a lectures més consistents.


 
p.d. El candau que vam penjar al Pont Milvio ha estat retirat per la brigada de neteja: he d'anar a l'Ajuntament a reclamar pel nostre desastrós final?  
Res, que per no tenir ganes, ja no em queden ganes ni de tu.

4 comentaris:

  1. No m'agrada gens. Els personatges més superficials que he vist mai, que lo més profund que veuen és el fons d'una bossa de marca.
    És perfecte per a noies adolescents. Segons com em recorda a aquell còmic que es deia Esther que era pera preadolescents.

    ResponElimina
  2. Sí gata, sort que l'adolescència, com el sarampió, s'acaba passant...

    ... i sinó, sempre es pot culpar a Moccia, a Esther, a Walt Disney i a Candy Candy de les altes expectatives apreses i dels fracassos sonats.

    ResponElimina

Digui, digui.